در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۱۷ مرداد ۱۳۹۷

سهم ایران از ۲۲میلیون مترمکعب آب خلیج فارس که روزانه شیرین می‌شود چقدر است؟.
 سهم تقریبا یک درصدی ایران از شیرین‌سازی آب خلیج فارس در صورت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در این بخش به 450هزار مترمکعب یعنی حدود 2درصد خواهد رسید.
 بزرگترین پروژه آب شیرین‌کن جهان رأس‌الخیر Ras Al-Khair که روزانه یک میلیون و 25هزار مترمکعب آب خلیج فارس را شیرین‌ می‎سازد متعلق به عربستان است.
روزانه حدود ۲۲میلیون مترمکعب شیرین‌سازی آب دریا در خلیج فارس انجام می‌شود که سهم ایران از این مقدار تنها ۲۰۰هزار مترمکعب یعنی کمتر از یک درصد است.
در حالی که ایران طولانی‌ترین خط ساحلی و مرز آبی را نسبت به کشورهای عربستان، کویت، بحرین، امارات، قطر و عمان با خلیج فارس دارد اما سهم این کشور از آبی که روزانه از خلیج فارس برداشت و شیرین می‌شود کمتر از یک درصد است. این در حالیست که کمبود آب یکی از مهمترین بحران‌های ایران است.
در حال حاضر روزانه از مجموع ۹۰ میلیون مترمکعب شیرین‌سازی آب دریا در جهان، حدود ۲۲میلیون مترمکعب شیرین‌سازی آب دریا در خلیج فارس انجام می‌شود که سهم ایران از این مقدار تنها ۲۰۰هزار متر مکعب است.
سهم تقریبا یک درصدی ایران از شیرین‌سازی آب خلیج فارس در صورت تکمیل پروژه‌های نیمه تمام در این بخش به ۴۵۰هزار مترمکعب یعنی حدود ۲درصد خواهد رسید.
بزرگترین پروژه آب شیرین‌کن جهان که رأس‌الخیر Ras Al-Khair نام دارد در خلیج فارس نصب شده است. این پروژه که در آوریل سال ۲۰۱۴ به بهره‌برداری رسید و روزانه یک میلیون و ۲۵هزار مترمکعب آب خلیج فارس را شیرین‌ می‎سازد متعلق به عربستان است.
همچنین عربستان سعودی، آمریکا، امارات و کویت بزرگترین ظرفیت آب شیرین‌سازی‌ در جهان را در اختیار دارند. تاریخ ورود این کشورها به صنعت شیرین‌سازی آب دریا به دهه ۱۹۶۰ میلادی یعنی حدود ۵۰ سال پیش می‌رسد اما با ظرفیت‌های کم شروع کرده‌ و در طی ۲۰ سال اخیر ظرفیت خود را در این بخش به سرعت افزایش داده‌اند. یعنی همزمان با سال‌هایی که زنگ خطر بحران خشکسالی و کم‌آبی در ایران به صدا درآمده بود اما بی‌تدبیری مقامات ایران موجب شد امروز کمتر از تنها یک درصد از حجم آبی که از خلیج فارس شیرین می‌شود به ایران اختصاص داشته باشد.

بیچاره کسی که حتی زودتر از ۵۰ سال دیگر در ایران به دنیا بیاید؛ نه آب دارد، نه نفت!
رئيس سازمان محیط زیست می‌گوید میانگین بارندگی در ایران به ۲۰۰ میلی‌مترمکعب رسیده ولی وزیر جهاد کشاورزی«رژیم آخوندی »  گفته این آمار را از روی تنبلی ارائه می‌کنند!.
وزیر جهاد کشاورزی!« رژیم آخوندی »  مدعی است بارندگی در برخی استان‌های ایران با کشورهای اروپایی برابری می‌کند!!.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در واکنش به اظهار نظر پرویز کردوانی مبنی بر تمام شدن آب در ۵۰ سال آینده در ایران می‌گوید این استاد دانشگاه بسیار بسیار خوش‌بینانه صحبت کرده و ما خیلی زودتر از این زمان با بی‌آبی مواجه می‌شویم!
عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست در واکنش به اظهار نظر پرویز کردوانی که وی را «پدر کویرشناسی ایران» می‌نامند، مبنی بر تمام شدن آب در ۵۰ سال آینده به ایلنا گفته که «بی‌آبی در ایران زودتر از ۵۰ سال آینده رخ می‌دهد.»
او درباره این ادعای کردوانی که گفته است نفت تا ۴۰ سال و آب در ۵۰ سال آینده در ایران تمام خواهد شد به صراحت گفته است: «ما خیلی زودتر از این زمان با بی‌آبی مواجه می‌شویم!»
به گفته عیسی کلانتری رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، «وضعیت آب کشور از آنچه که گفته می‌شود، بسیار بدتر است.»
استاد پرویز کردوانی ماه گذشته به خبرآنلاین گفته بود: «بیچاره کسی که ۵۰ سال دیگر به دنیا بیاید، تا آن زمان دیگر نه آب سطحی داریم، نه آب زیرزمینی. البته این اتفاق شاید زودتر هم بیافتد.»
در مقابل، کلانتری تأکید می‌کند که «من معتقدم دکتر کردوانی بسیار بسیار خوش‌بینانه درباره اتمام آب تا ۵۰ سال آینده صحبت کرده است و ما خیلی زودتر از این زمان با بی‌آبی مواجه می‌شویم.»
طبق اعلام رئیس سازمان حفاظت محیط زیست، بارندگی در سال گذشته ۲۵ درصد کاهش یافته و به زیر ۲۰۰ میلی‌مترمکعب رسیده است.
این در حالیست که محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی!« رژیم آخوندی » گفته بود، میانگین بارندگی در برخی از استان‌های کشور با کشورهای اروپایی برابری می‌کند و این میانگین ۸۰۰ میلی‌مترمکعب را نشان می‌دهد!!.
حجتی همچنین گفته بود که «گاهی اوقات برای توجیه تنبلی خود کل بارش را بر کل سرزمین تقسیم می‌کنیم و می‌گوییم میانگین بارش در کشور ۲۲۰ میلی‌متر است!!»
عیسی کلانتری معاون « آخوند » حسن روحانی از افزایش میزان مصرف آب در چنین وضعیتی ابراز تأسف کرده و گفته که «آب مانند نفت نیست که با توجه به نیاز مصرف شود و به اندازه نیاز و فروش بازار برداشت شود.»
kayhan.london