در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۱۹ اسفند ۱۳۹۵

زباله‌های بیمارستانی، تهدید جدی سلامت در ایران.
سال‌هاست زباله‌ها و پسماندهای بیمارستانی در ایران به عنوان چالشی محیط زیستی مورد توجه قرار گرفته است اما <رژیم اسلامی> نتوانسته راهکاری فراگیر برای مدیریت از بین بردن آنها بیابد.
زباله‌ها و فاضلاب‌های بیمارستانی
معاون فنی و عمرانی فرمانداری تهران آبان ماه ۹۵ از تولید روزانه حدود ۹۰ تُن پسماند خشک بیمارستانی در مراکز بهداشتی و درمانی تنها در شهر تهران خبر داد. اما نکته قابل‌توجه این است که حجم بسیاری از این زباله‌ها به دلیل تجهیز نبودن بیمارستان‌ها به دستگاه‌های امحای زباله وارد چرخه محیط‌زیست می‌شود.
آمار دیگری می‌گوید روزانه ۵۰ هزار تن پسماند بیمارستانی در سراسر ایران تولید می‌شود. این در حالیست که مسئولان! می‌گویند تنها ۱۱ بیمارستان کشور پسماندهای خود را ضدعفونی می‌کنند.
جدا از زباله‌های بیمارستانی، فاضلاب بیمارستانی نیز یکی از خطرناک‌ترین تهدیدهای زیست‌محیطی در ایران است که در برخی موارد مسئولان نسبت به آن کاملاً بی اعتنا هستند.
در همین رابطه محمدحسین قربانی، عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، آبان ماه ۹۵ خبر داد فاضلاب نیمی از بیمارستان‌های شهر تهران به دلیل عدم وجود تصفیه‌خانه وارد شبکه جمع‌آوری آب‌های سطحی و چاه‌های جذبی می‌شود.
 او همچنین گفت تعدادی از بیمارستان‌های شهر تهران که حدود ۱۵۰ بیمارستان است مجهز به تصفیه‌خانه نیستند به طوری که حدود ۱۰ درصد بیمارستان‌ها فاقد سیستم تصفیه فاضلاب و یا اینکه دارای تصفیه‌خانه با عملکرد ناقص هستند که این موضوع موجب ورود فاضلاب‌های بیمارستانی به شبکه آب‌های سطحی و چاه‌های جذبی می‌شود.
البته گفتنی است که تازه مدیریت! زباله‌ها و فاضلاب در شهر تهران به عنوان پایتخت از وضعیت بهتری نسبت به شهرستان‌ها قرار دارد و در دیگر منطق ایران<اسلامی> که آمار و گزارش دقیقی هم از وضعیت آنها در دست نیست یا اعلام نمی‌شود بدون شک وضعیت بدتری حاکم است.
برای نمونه شهریور امسال بود که فاطمه شیرزاد، رئیس کمیسیون بهداشت شورای شهر رشت از ورود فاضلاب بیمارستانی اکثر مراکز درمانی استان گیلان به رودخانه‌ها خبر داد و اعلام کرد زباله‌های بیمارستانی نیز در این استان به شکل علمی و مصوب شده دفع نمی‌شوند و این دو مسئله به یکی از تهدیدهای جدی سلامت و بهداشت در استان گیلان تبدیل شده است.
کوتاه شده از:kayhan.london
تصاویراز: گوگل
                                            ___________________________________________