در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۰۵ آذر ۱۳۹۲

نگاه واپسگرا ها به زنان ، در جامعه امروز ايران؟!

164-  سه‌شنبه ۲۵ فروردین ۱۳۸۳
    «ما اصلاً اينجا با کسی حرف نمی‌زنيم. برويد فرماندهی کل نيروی انتظامی در خيابان جهان کودک.!»                                     
می‌روم ادارة اماکن. مرد نگهبان دارد با من حرف می‌زند که يکدفعه داد می‌زند: «خانم، خانم!» و دختری را که دارد از پله‌ها بالا می‌رود صدا می‌زند. اول به‌نظر می‌رسد دختر عمداً توجهی نمی‌کند اما بالاخره برمی‌گردد و می‌پرسد: «بله؟» مرد نگهبان می‌گويد: «چادر سر کنيد برويد بالا.» به جالباسی کنار راهرو چند چادر مشکی آويزان شده. نگهبان به من می‌گويد: «خانم، شما هم چادر سر کن برو طبقة سوم پيش آقای...» 
چادر سر می‌کنم. پشت سربازی راه مي‌افتم تا طبقة سوم که مردی وسط راهرو من را متوقف می‌کند. اين همان آقای... است. توضيح می‌دهم که گزارشگرم و سؤالم دربارة کار زنان در کافی‌شاپ‌ها و رستوران‌ها و ممنوعيت آن است. می‌پرسد: «شما بگوييد! اصلاً کار در کافی‌شاپ چه سنخيتی با زنان دارد؟» در اين حين سرش را به چپ و راست و بالا و پايين می‌گرداند تا نگاهش به من نيفتد. منتظر جواب نيست، اما من جواب می‌دهم: «چه سنخيتی ندارد؟» لبخندی عاقل‌اندرسفيه تحويل می‌گيرم. می‌گويد: «ما اصلاً اينجا با کسی حرف نمی‌زنيم. برويد فرماندهی کل نيروی انتظامی در خيابان جهان کودک.»
پشت سرش راه مي‌افتم و پايين می‌آيم. می‌پرسم: «با وجود اين‌همه زن بيکار يا اين‌همه فساد که از بيکاری و فقر به‌وجود آمده، ممنوعيت کار زنان در کافی‌شاپ و رستوران منطقی است؟» جواب می‌دهد: «نمی‌شود برای حل يک مشکل به مشکل ديگری آويزان شد.» سؤال می‌کنم: «مشکل کار زنان در اين‌جور جاها چيست؟» و او دوباره همان لبخند را تحويل می‌دهد و می‌گويد: «خودتان بهتر می‌دانيد .
*zanan.com 

چهارشنبه ۲۶ فروردین ۱۳۸۳ 
رييس سازمان بهزيستي !: 75 درصد شاغلين كشور معتاد هستند 
خيل بي كاران معتاد را بايد جداگانه حساب كرد و باين آمار اضافه نمود!!
استرس در محيط‌‏هاي كاري در گرايش به اعتياد موثر است.
 رييس سازمان بهزيستي! كشور در اجلاس راهبردي پيشگيري از اعتياد در محيط‌‏هاي كاري گفت: 80 درصد سرقت ها در محيط‌‏هاي كاري توسط معتادين صورت مي‌‏گيرد كه اين افراد در واحدهاي مختلف توليدي، صنفي و خدماتي مشغول كار هستند. 

وي افزود: طبق آمارها، 50 درصد اين افراد بر اساس اعتياد بيكار مي‌‏شوند و غيبت‌‏هاي طولاني مدت آنها، 5/2 برابر افراد سالم است و اين افراد معمولا 30 درصد مرخصي‌‏هاي استعلاجي مي‌‏گيرند.
به گفته او، بيشترين ميزان شيوع اعتياد در مردان شاغل 20 تا 40 ساله است كه اين افراد تنها مي‌‏توانند از 60 درصد توان خود در كار استفاده كنند.
وي تصريح كرد: افراد شاغل معتاد 12 درصد بيشتر از ديگران در خارج از محيط كار و 4 درصد در داخل محيط كار دچار حوادث و سوانح مي‌‏شوند.
نامبرده عنوان كرد كه 40 درصد سرقت‌‏ها، ‌‏65 درصد انتقال بيماري ايدز، 50 درصد طلاق‌‏ها، 30 درصد از كودك آزاري‌‏ها، 65 درصد بزهكاري كودكان و 50 درصد كاهش توليدات كارخانجات كشور، به دليل اعتياد است.

_____________________

بهم ريختگي و وا ماندگي ، در همه ابعاد و زمينه هاي اجتماعي به بالاترين حد ممكن رسيده است
و اين در حاليست كه هنوز و همواره ( خوراك مردم كوچه و بازار) همان شعار هاي مسخره و مفتضحي است كه بر بلنداي در و ديوار شهرمان مي بينيم و با نفرت نگاهشان مي كنيم...