در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۰۵ اردیبهشت ۱۳۹۹

برای کسانی که به طور مشترک با چهارپایان اهلی و وحشی از آب این گودال‌ها می‌نوشند "کرونا بی معناست".

نماینده مجلس« رژیم آخوندی » :
 سه چهارم مردم سیستان و بلوچستان زیر خط فقر هستند.
به گفته نماینده زاهدان در مجلس« آخوندی »  اکثریت شاغلان سیستان و بلوچستان روزمزد هستند و مجبورند با وجود کرونا به کار ادامه دهند.
 او می‌گوید دولت در حمایت از این افراد موفق عمل نکرد و صعودی شدن آمار مبتلایان نگران‌کننده است.
ساکنان مناطق شرقی ایران از محروم‌ترین مردم این کشور به شمار می‌روند و سالهاست درگیر معضلات گوناگونی نظیر بیکاری و فقر هستند و هر سال هم درگیر خشکسالی و گرد و غبار می‌شوند هم گرفتار بارش‌های شدید موسمی و جاری شدن سیلاب.
علیم یارمحمدی، نماینده زاهدان در مجلس شورای« آخوندی »- اسلامی می‌گوید اکنون مردم سیستان و بلوچستان با مشکل تازه‌ای روبرو شده‌اند و آن نیاز به کار کردن به خاطر فقر شدید است که نگرانی در مورد اوج گرفتن شیوع ویروس کرونا در این منطقه را افزایش می‌دهد.
عضو کمیسیون عمران! مجلس روز جمعه، پنجم اردیبهشت به خبرگزاری ایلنا گفت: «با توجه به اینکه مردم استان سیستان و بلوچستان حدود ۷۴ درصد زیر خط فقر امنیت غذایی هستند و شغل ثابتی ندارند، اغلب به صورت روزانه فعالیت می‌کنند و روزمزد هستند بر همین اساس با اوج گرفتن کرونا نیز این مردم دست از فعالیت نکشیدند و نگرانی ما و سایر مسئولان نیز به همین خاطر بود.»
فقر شدید، مهاجرت و حاشیه‌نشینی
یکی از علت‌های فقر شدید که به گفته نماینده زاهدان حدود سه چهارم ساکنان منطقه درگیر آن هستند، عدم توسعه زیرساخت‌ها و ایجاد اشتغال پایدار است که بسیاری را به مهاجرت یا حاشیه‌نشینی در شهرهای بزرگ وادار کرده است.
در سیستان و بلوچستان بر اثر خشک شدن بخش بزرگی از دریاچه هامون و شماری از رودخانه‌های محلی، مدت‌هاست که ساکنان بسیاری از روستاها آواره شهرهای بزرگ همین استان و دیگر استان‌ها شده‌اند.
یارمحمدی می‌گوید به دلیل پراکندگی جمعیت در استان، تعداد مبتلایان و جان باختگان کرونا محدود بود اما به دلیل نیاز شاغلان روزمزد به کسب درآمد و به خصوص پس از اینکه مجوز شروع به کار و فعالیت از سوی دولت داده شد، آمار مبتلایان صعودی شد و همین موضوع موجب نگرانی مسئولان دانشگاه علوم پزشکی شده است.
بنابرگزارش‌ها بخش بزرگی از جمعیت زاهدان را حاشیه‌نشینان تشکیل می‌دهند که اغلب به کارگری، دست‌فروشی و دوره‌گردی اشتغال دارند. در میان حاشیه‌نشینان امکان رعایت توصیه‌های بهداشتی وجود ندارد و اجبار به تامین نیازهای حداقلی، بسیاری را واداشته بدون توجه به فاصله‌گذاری اجتماعی همچنان کسب و کار خود را ادامه دهند.
۷۰ درصد محروم از دسترسی به شبکه مخابراتی
نماینده زاهدان در مجلس«آخوندی» به ایلنا گفته است: «اگر دولت برای حمایت از افرادی که شغل ثابتی در سیستان و بلوچستان ندارند، تمهیداتی می‌اندیشید، ما امروز شاهد ابتلای مردم به کرونا نبودیم. به نظر می‌رسد دولت در موضوع حمایت از اقشار آسیب دیده سیستان و بلوچستان موفق عمل نکرد، چون ۷۰ درصد مردم آن منطقه به شبکه مخابراتی دسترسی ندارند.»
خبرگزاری پانا چند هفته پس از تائید رسمی شیوع کرونا در ایران در گزارشی با اشاره به عدم دسترسی بسیاری از کپرنشینان به آب لوله‌کشی و استفاده از گودال‌هایی که آب باران در آنها جمع می‌شود نوشته بود برای کسانی که به طور مشترک با چهارپایان اهلی و وحشی از آب این گودال‌ها می‌نوشند "کرونا بی معناست".
این خبرگزاری هشتم فروردین در باره این حاشیه‌نشینان نوشت: «آنها سال‌هاست که از آب گودالی که رنگش به سبز(جلبک زده) تغییر یافته آشامیده‌اند و صدایشان هم در نیامده، چه برسد به آنکه معنای ضدعفونی، بیماری، ویروس و اپیدمی را بدانند و فکری به حال آن کنند.»
چند هزار روستای سیستان و بلوچستان از دسترسی به آب لوله‌کشی محروم هستند و آب‌رسانی با تانکر به روستاها امر نادری نیست. افزون بر این شبکه آب‌رسانی شامل حاشیه بسیاری از شهرهای بزرگ نمی‌شود.
*D W
                                     ««  وقتی آخوند مدیر باشد و ملا ، مملکت دار......؟!! »»
              
* نکته
دولت ونزوئلا همزمان با افزایش فشارهای آمریکا بر این کشور از« رژیم آخوندی » برای تولید بنزین درخواست کمک کرده است.
یک فروند هواپیمای شرکت هواپیمایی ماهان روز پنجشنبه « دیروز » مواد شیمیایی مورد نیاز برای تولید بنزین را از ایران به ونزوئلا منتقل کرد. به گفته دو منبع آگاه که نخواستند نامشان فاش شود این دومین پروازی بود که هواپیمایی ماهان در همین راستا به ونزوئلا انجام داد.
بنا به اعلام یکی از این دو منبع آگاه قرار است طی روزهای آینده ۱۴ پرواز دیگر از ایران به ونزوئلا انجام شود. ایران«آخوندی» قصد دارد شماری از متخصصان خود را نیز با این پروازها به ونزوئلا اعزام کند.
یورونیوز