در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۰۶ بهمن ۱۳۹۶

در میان ۱۵۹ کشور، ایران < ملائی > در مقام ۱۵۴ قرار دارد.

رتبه بندی شاخص آزادی بشر در جهان:
 ایران « ملائی »  در قعر جدول.
براساس گزارش سالانه مربوط به آزادی های انسانی در جهان، که روز پنجشنبه منتشر شد، در میان ۱۵۹ کشور، سوئیس در جایگاه آزادترین کشور جهان جای گرفته و ایران < ملائی > در مقام ۱۵۴ قرار دارد.
این گزارش شاخص آزادی با همکاری موسسه تحقیقاتی کاتو در واشنگتن، موسسه فریزر در کانادا، و بنیاد فردریک نیومن تهیه شده است.
کشور سوئیس با بدست آوردن رتبه پیشین ، در صدر جدول شاخص آزادی بشر قرار گرفته و آزاد‌ترین کشور جهان محسوب میشود.
در جدول سازمان ملل، سوریه پائین‌ترین رتبه یعنی ۱۵۹ را از آن خود کرده است در حالیکه کویت رتبه ۱۲۵، پاکستان رتبه ۱۴۱، عربستان رتبه ۱۴۹ و مصر رتبه ۱۵۵ را دارند.
آمریکا به شش درجه ارتقا در جدول سال ۲۰۱۷، از رتبه ۲۴ به رتبه ۱۷ صعود کرد.

شاخص آزادی بشر وضعیت آزادی انسان ها را در جهان نشان میدهد و برای تعیین آن از نمایانگر‌های شخصی، مدنی و اقتصادی کشور‌ها بهره گرفته میشود.
شاخص آزادی بشر یک برداشت و فرایافت اجتماعی است که با توجه به‌شان انسانها، آزادیهای منفی و فقدان محدودیت‌های اجباری برای تعیین آن در نظر گرفته میشود.
 از آنجائیکه آزادی ماهیتاً با ارزش است و نقش مهمی را در توسعه آنسانها بازی میکند، تعیین شاخص آن برای کشور‌ها و جوامع نیاز به دقت فراوان دارد.
شاخص آزادی بشر مبنا و نقطه اتکایی است که میتواند به بر رسی بی‌طرفانه روابط بین آزادی و دیگر پدیده‌های اقتصادی و اجتماعی و همچنین به گشودن راههایی برای تعیین تاثیر متقابل مولفه‌های آزادی منجر شود.
شاخص آزادی بشر از یک تا ده درجه بندی شده است که درجه ده نمایانگر آزادی بیشتر است. میزان متوسط شاخص آزادی بشر در سال ۲۰۱۵ میلادی ۶.۹۳ بود.
 این شاخص در مقایسه با شاخص سال ۲۰۱۴ میلادی به میزان ۰.۰۵ یعنی ۵ صدم کاهش داشت. در مجموع در سال ۲۰۱۵ میلادی شاخص ۶۱ کشور بالا رفت در حالیکه این شاخص برای ۹۷ کشور تقلیل یافت.
radiofarda
                                      _____________________________________________