در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۱۲ دی ۱۳۹۶

مقام‌های < رژیم > اسلامی ایران< ملائی > می‌گویند که بیش از هزار نفر در تجمعات روزهای گذشته در استان‌های تهران، کرمان، البرز، قزوین، آذربایجان غربی، مرکزی، خراسان رضوی و گلستان بازداشت شده‌اند.

بازداشت ۴۵۰ نفر در سه روز گذشته  در تهران
در ادامه اعتراضات خیابانی مردم در پایتخت و چندین شــــــهر دیگر ایـــــران<ملائی>، معاون فرمانداری تهران روز سه‌شنبه ۱۲ دی‌ماه، از بازداشت ۴۵۰ نفر در سه روز گذشته در« تهران » خبر داد.
این مقام همچنین اعلام کرد که مسئولیت نگهداری از بازداشت‌شدگان اعتراضات اخیر «برعهده دستگاه قضایی! است» که «حتما» شرایطی را اندیشیده است تا رخداد بازداشتگاه کهریزک در سال ۸۸ تکرار نشود!.
علی‌اصغر ناصربخت، معاون سیاسی و امنیتی فرمانداری تهران در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا، از بازداشت ۴۵۰ نفر در سه روز گذشته در پایتخت خبر داد.
به گفته آقای ناصربخت، «روز شنبه حدود ۲۰۰ نفر، روز یکشنبه ۱۵۰ نفر و روز گذشته [دوشنبه] حدود ۱۰۰ نفر بازداشت شده‌اند».
ارائه این آمار در حالی است که مقام‌های انتظامی و قضایی < رژیم > اسلامی، پیشتر آمار بازداشت‌شدگان اعتراض‌های اخیر در چندین شهر را تا روز یک‌شنبه بیش از۴۰۰ نفر اعلام کرده بودند.
حال مقام فرمانداری می‌گوید که تنها در تهران بیش از ۴۰۰ نفر بازداشت شده‌اند.
با این حساب و با توجه به ادامه اعتراضات در ایران<ملائی> در دوشنبه شب باید انتظار داشت که بر تعداد بازداشت‌شدگان اضافه شده باشد.
در همین ارتباط، وب‌سایت کمپین بین‌المللی حقوق بشر در ایران روز دوشنبه گزارش داد که «تعداد زیادی» از بازداشت‌شدگان روزهای اخیر به دو زندان اوین در تهران و رجایی‌شهر در کرج منتقل شده‌اند.
در همین حال، شمار قربانیان اعتراضات نیز بنا بر آماری که در رسانه‌های داخل ایران اعلام شده، به بیش از ۲۰ تن رسیده است.
تنها در دوشنبه شب، دست‌کم ۹ نفر جان خود را در جریان ناآرامی‌ها از دست دادند که همگی از استان اصفهان بودند.

radiofarda
                                                          ________________________________

                                  اشاره.....
نارضایتی پنهان اکثریت.
به‌دشواری می‌توان در این ادعا تردید کرد که اکثر شهروندان ایران « ملائی »  به‌دلایل مختلف از وضع موجود ناراضی هستند. نارضایتی موجود در لایه‌های اجتماعی گوناگون، مضمونی متفاوت دارد.
 لشکر بیکارانی که اغلب فارغ‌التحصیلان مراکز آموزش عالی هستند، خیل کارگران ناراضی از گرانی و سختی معیشت و حقوق معوقه، انبوه جوانان معترض به سخت‌گیری‌های اجتماعی ـ فرهنگی، اقشار نابرخوردار خشمگین از رکود اقتصاد و تورم و فساد فراگیر، زنان و دختران نه چندان اندکی که آزادی پوشش می‌خواهند، و گروه‌های عقیدتی و قومیتی که احساس نابرابری و اجحاف می‌کنند. این همه، مستقل از شهروندانی است که دغدغه آزادی سیاسی و دموکراسی و مفاهیم مشابه دارند.
                                                          ____________________________