در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۰۹ دی ۱۳۹۶

ترامپ: 
معترضان در ایران از فساد حکومت و تلف‌شدن ثروتشان برای تروریسم خسته اند.
دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا، شامگاه جمعه درباره اعتراض‌ها در ایران < ملائی > توییت کرد و نوشت که حکومت ایران<ملائی> باید حقوق مردمش از جمله حق بیان را به رسمیت بشناسد.
آقای ترامپ در توییت خود نوشته است شهروندان ایرانی که تظاهرات مسالمت‌آمیز کرده‌اند، "از فساد حکومت و بر باد دادن ثروت کشور برای تامین مالی تروریسم در خارج، جان‌به‌لب شده‌اند."
رئیس‌جمهوری آمریکا نوشته است حکومت ایران<ملائی> باید حقوق مردمش از جمله حق بیان را به رسمیت بشناسد و توییتش را این‌طور تمام کرده است که "دنیا دارد تماشا می‌کند!"
دولت آمریکا که در سال‌های گذشته معمولا درباره اعتراض‌ها در<رژیم ملائی> ایران واکنش نشان داده است، هم‌چنین جمعه عصر و در پایان روز دوم اعتراض‌های اخیرگفت از مردم ایران حمایت می‌کند و بازداشت تظاهرات‌کنندگان را محکوم کرد.
در بیانیه‌ای که سخن‌گوی وزارت خارجه آمریکا داد، با حمایت از تظاهرات مسالمت‌آمیز در ایران، بازداشت معترضان را محکوم کرده است.
هتر نوئرت در این بیانیه از همه کشورها خواسته است "علنا از مردم ایران و درخواستشان برای حقوق اولیه و پایان فساد حمایت کنند." او در بیانیه‌اش گفته است "رهبران ایران< ملائی >  یک کشور ثروتمند با تاریخ و فرهنگی غنی را به کشوری سرکش و ضعیف تبدیل کرده‌اند که عمده صادراتش خشونت، خون‌ریزی و هرج و مرج است."
+ بیشتر درباره اعتراض‌های روز جمعه در ایران
سخن‌گوی وزارت خارجه آمریکا حرف دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا را یادآوری کرده که گفته است "آزاردیدگان اصلی [اقدامات] رهبران < رژیم > ایران، خود مردم ایران اند."
وزارت خارجه آمریکا در بیانیه‌اش درباره اعتراض‌ها در ایران، به حرف‌های قبلی رکس تیلرسون، وزیرخارجه آمریکا اشاره کرده که اوایل تابستان در جلسه‌ای در کنگره آمریکا گفته بود دولت ترامپ "از عناصری در داخل ایران حمایت می‌کند که بتواند به انتقال مسالمت‌آمیز دولت منجر شود."
سابقه دولت قبلی آمریکا در قبال اعتراض‌ها در ایران
در سال‌های گذشته گروه‌هایی از مخالفان < رژیم > اسلامی از دولت باراک اوباما، رئیس‌جمهوری قبلی آمریکا، انتقاد کرده‌اند که در جریان اعتراض‌های بعد از انتخابات ریاست‌جمهوری!! سال ۱۳۸۸ از آن اعتراض‌ها حمایت نکرده است.
دو سال بعد از آن اعتراض‌ها، هیلاری کلینتون، وزیرخارجه وقت آمریکا، گفت دلیل این‌که ایالات متحده حمایت بیشتری از اعتراض‌های آن سال نکرد این بود که در زمان آغاز اعتراضات دو سال پیش در ایران، درخواستی از سوی رهبران این اعتراض‌ها برای حمایت آمریکا دریافت نشد.
او در پاسخ به سوال‌های مخاطبان بی‌بی‌سی فارسی گفت: "از درون جنبش اعتراضی این صدا شنیده می‌شد که آمریکا باید مواظب باشد طوری عمل نکند که عامل و حامی اصلی این جنبش جلوه کند، چون در آن صورت اعتبار جنبش و امنیت هواداران آن به خطر می‌افتد."
باراک اوباما، رئیس‌جمهوری سابق آمریکا، در نخستین روزهای بعد از انتخابات بحث‌برانگیز خرداد ۱۳۸۸ در اولین واکنش به حوادث پس از انتخابات ایران گفت که "عمیقا نگران" خشونت‌ها در این کشور است اما اخطار داد که نمی‌خواهد آمریکا به یک "توپ فوتبال سیاسی" در بحران پس از انتخابات ایران بدل شود. در ادامه تحولات هم او تکرار کرد نمی‌خواهد به عنوان یک مداخله‌گر در امور ایران قلمداد شود.
مخالفان< رژیم > اسلامی در سال‌های اخیر و بعد از سرگرفتن توافق هسته‌ای، دولت قبلی آمریکا را متهم کرده‌اند که برای رسیدن به این توافق، در مقابل < رژیم >  اسلامی بیش از حد نرمش به خرج داده و از جمله بر نقض حقوق بشر در ایران چشم پوشانده است.
در یک سالی که دونالد ترامپ به ریاست‌جمهوری آمریکا رسیده است، همواره از سیاست رئیس‌جمهور قبلی در قبال <رژیم> ایران انتقاد کرده و مقام‌های دولت او هم درباره ایران لحنی تندتر از قبل گرفته‌اند.
B B C