در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۰۸ فروردین ۱۳۹۵

 حوزه علمیه!!
 هر دم از این < باغ ! > بری میرسد....
رئیس پژوهشگاه ! فرهنگ و اندیشه اسلامی از راه‌اندازی حوزه علمیه! «نیمه وقت» جهت آشنایی مردم با «معارف اسلامی» خبر داد.
به گزارش دیگربان، آخوند علی‌اکبر رشاد گفته که این حوزه یک «شبکه» است که عصر‌ها افراد علاقه‌مند می‌توانند «علوم !!حوزوی را یاد بگیرند و با معارف اسلامی آشنا شوند.»
به گفته وی در این حوزه «شرایط سنی و مدرک لحاظ نمی‌شود و فقط قصد آشنایی با معارف دینی است.»
آخوند رشاد جزئیات بیشتری درباره این حوزه علمیه که برای نخستین‌بار به صورت «نیمه وقت» راه‌اندازی شده٬ ارائه نکرده است.
براساس آمار‌های رسمی در حال حاضر ۴۵۰ مدرسه علمیه!! در کشور فعال است٬ شمار این نوع مدارس در سال‌های اخیر رو به افزایش بوده است.
                                
*****
چه پژوهشی بهتر و بالا تر از مرور < حتی >  سرانگشتی کارنامه < بسط فرهنگ و اندیشه ی > مدعیان حوزه علمیه! در ایران امروز؟؟؟.
                                _________________________
گزارش فاکس نیوز:    
 افزایش کلیساهای خانگی در ایران<اسلامی>.
مرکز الاهیات پارس که دفتر اصلی آن در لندن است می‌گوید با وجود محدودیت‌های شدید، تعداد ایرانی‌های مسلمان که دین خود را به مسیحیت تغییر می‌دهند در حال افزایش است.
به گزارش فاکس نیوز این مرکز در حال حاضر حداقل ۲۰۰ نفر از ایرانیان مسیحی را با این هدف که در آینده هدایت کلیساهای خانگی را در کشور به عهده بگیرند آموزش می‌دهد.
کلیساهای خانگی شبکه خبری فاکس نیوز به نقل از گزارش «کریستین پست» نوشته است که شکنجه مسیحیان ایرانی از سال ۱۹۷۹ و با برآمدن <رژیم> مذهبی شیعی در ایران آغاز شد و هم‌اکنون حدود ۱۰۰ مسیحی در زندان‌های ایران هستند.
 رهبر <رژیم> اسلامی در سال ۲۰۱۰ در سخنانی افزایش کلیساهای خانگی را «تهدیدی برای ایمان اسلامی و منشاء اغفال جوانان مسلمان» دانست!.
فاکس نیوز می‌نویسد که با وجود تشدید محدودیت‌ها، تعداد مسیحیان در این کشور در حال افزایش است. بر اساس تخمین گروه‌هایی همچون (Open Doors USA) حدود ۴۵۰ هزار مسیحی در ایران هستند و برخی گروه‌ها این رقم را بیش از یک میلیون نفر نیز برآورد می‌کنند.
به گفته منبعی نزدیک به مرکز الاهیات پارس٬ این مرکز «زمان کنونی را فرصتی برای آموزش افرادی می‌داند که می‌توانند با آموزش ارزش‌های مسیح به سبک و روش ایرانی جامعه را از پائین به بالا تغییر و توسعه دهند».
این منبع اضافه می‌کند: «این اقدامی ضد ایرانی نیست، بلکه یک جنبش ایرانی است».
این فرد همچنین توضیح می‌دهد که به دلیل نگرانی از ردیابی و شناسایی شدن، تعداد افراد در کلیساهای خانگی در ایران معمولا از چهار یا پنج نفر تجاوز نمی‌کند.
با وجود آنکه <رژیم>  ایران به تازگی سعید عابدینی کشیش ایرانی- آمریکائی را به عنوان یکی از نتایج توافق اتمی آزاد کرده است اما کشیشان مسیحی زیادی همچنان در زندان‌های این کشور نگهداری می‌شوند.
به گفته یک منبع نزدیک به مرکز پارس اما آزار و اذیت‌ها و شکنجه‌ها مانع از آن نشده است که گروه‌هایی همچون «پارس» به تلاش خود برای گسترش مسیحیت در ایران ادامه ندهند.
مرکز الاهیات پارس در سال ۲۰۱۰ توسط کشیش مهرداد فتحی در لندن تاسیس شد. به گزارش فاکس نیوز این مرکز در ارتباط نزدیکی با کلیساهای خانگی در ایران است به نحوی که حدود ۷۰ درصد از دانش‌آموزان آن در داخل کشور زندگی می‌کنند.
.avestanews