در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۱۲ آذر ۱۳۹۳

بسیاری از ناظران معتقدند که تسلط جمهوری‌خواهان بر کنگره آمریکا ممکن است زمینه‌ای برای وضع تحریم‌های بیشتر علیه <رژیم اسلامی>ایران فراهم کند.

جلسه سالانه‌ای در روزنامه وال‌استریت ژورنال صحنه بروز اختلاف نظر مقام‌های عالی‌رتبه آمریکایی درباره تحریم‌های <رژیم اسلامی>ایران بود.
در جلسه‌ای که سه‌شنبه (٢ دسامبر) برگزار شد، سوزان رایس، مشاور امنیت ملی باراک اوباما، اعمال تحریم‌های جدید علیه ایران<اسلامی> را "غیرسازنده" خواند.
اما رابرت منندز، سناتور برجسته دموکرات، گفت در پی این است که تحریم‌های جدیدی علیه ایران وضع شود. سناتور منندز گفت تلاش می‌کند این تحریم‌ها پیش از مهلت تمدیدشده (تیر ماه سال آینده) به تصویب برسند!.
رابرت منندز رئیس کمیته روابط خارجی سنا است، البته با پیروزی جمهوری‌خواهان در انتخابات اخیر انتظار می‌رود که او این مقام را از دست بدهد.
بسیاری از ناظران معتقدند که تسلط جمهوری‌خواهان بر کنگره آمریکا ممکن است زمینه‌ای برای وضع تحریم‌های بیشتر علیه <رژیم اسلامی>ایران فراهم کند. هرچند سناتور جمهوری‌خواه راند پل در همان جلسه در موضعی نزدیک به دولت باراک اوباما گفته است که تشدید تحریم‌ها را در میان مذاکرات اشتباه می‌داند.
سوزان رایس، مشاور امنیت ملی دولت آمریکا نیز در این جلسه گفته است که در موقعیت کنونی وضع تحریم‌های جدید سازنده نخواهد بود و ممکن است روند مذاکرات جاری با ایران را به نابودی بکشاند.
راند پل، سناتور جمهوری‌خواه نیز گفته است که تحریم بیشتر می‌تواند ایران را از مذاکرات براند.
ایران و کشورهای ١+۵ نتوانستند در موعدی که پیشتر مقرر کرده بودند اختلافات خود را به طور جامع حل کنند و به همین دلیل مهلت مذاکرات را هفت ماه دیگر تمدید کرده‌اند.
در حالی که دولت باراک اوباما از سوی منتقدانش تحت فشار است که برخورد سخت‌گیرانه‌تری با ایران بکند، برخی محافظه‌کاران ایرانی نیز ادامه مذاکرات در حال تداوم تحریم‌ها را به عقب نشینی دولت حسن روحانی تعبیر می‌کنند.


غرب در فکر اعطای امتیاز بیشتر به <رژیم اسلامی>ایران است.
جی سولمون و لورنس نورمان در مقاله‌ای در روزنامه وال استریت ژورنال درباره مذاکرات هسته‌ای جاری بین ایران و شش قدرت جهانی در وین می‌نویسند، مذاکره‌کنندگان غربی از پیشنهاد امتیازات بیشتر به ایران برای دستیابی به توافق هسته‌ای پیش از پایان مهلت مقرر سوم آذر ماه خبر می‌دهند، در حالی که هنوز گشایش خاصی در این مذاکرات به دست نیامده است.
البته مقام های غربی گفته‌اند این پیشنهادات در صورتی که تهران هم قدم‌هایی در راستای خواسته آنها بردارد، میسر می‌شود.
فلیپ هاموند وزیر خارجه بریتانیا بدون ورود به جزئیات گفت «ما مشخصا به تهران گفتیم که در برابر انعطاف‌پذیری آنها، ما هم در خواسته‌های خود نرمش نشان خواهیم داد؛ اما زمان کوتاه است!!.»