در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۱۱ مهر ۱۳۹۷

دادگاه لاهه به رفع برخی تحریم‌های آمریکا علیه ایران« آخوندی » رأی داد.
دادگاه لاهه در جریان بررسی شکایت « رژیم آخوندی » ایران علیه آمریکا رأی داد که ایالات متحده باید تحریم‌هایی را که شامل کمک‌های بشردوستانه و نیز امنیت جانی مردم از جمله قطعات هواپیما می‌شود، لغو کند.
بر اساس رأی اولیه دادگاه عالی لاهه که روز چهارشنبه ۱۱ مهر (سوم اکتبر) صادر شد، دولت ایالات متحده آمریکا بایستی تحریم‌هایی را که شامل کمک‌های بشردوستانه و نیز وسایل و تجهیزاتی می‌شود که با امنیت جانی مردم سرو کار دارد، لغو کند؛ از جمله تحریم قطعات هواپیماهای مسافربری.!
این رأی بر اساس شکایت « رژیم آخوندی » ایران از آمریکا در دادگاه لاهه درباره دور جدید تحریم‌های این کشور صادر شده است.
آمریکا پس از شکایت « رژیم » ایران اعلام کرده بود که صلاحیت دادگاه لاهه برای رسیدگی به این شکایت را قبول ندارد. دادگاه لاهه اما این اعتراض را رد کرده بود.
ایران« آخوندی »  خروج آمریکا از توافقنامه بین‌المللی برجام و به دنبال آن وضع کردن تحریم‌ها علیه ایران را مغایر با قانون می‌داند. « رژیم آخوندی»-  اسلامی ایران در شکایتنامه خود به معاهده دوجانبه دوستی و تجاری بین ایران و ایالات متحده آمریکا استناد کرده که در سال ۱۹۵۵ بسته شده است!!.
"عبدالقوی یوسف" رئیس دیوان لاهه روز چهارشنبه هنگام اعلام رأی موقت دیوان لاهه گفت، قضات دیوان به اتفاق آرا به سه تصمیم موقت رسیده‌اند که تا زمان صدور رأی نهایی برای دو طرف الزام‌آور است.
 این سه تصمیم عبارتند از:
یک. طبق پیمان مودت ۱۹۵۵ میان آمریکا و ایران، واشنگتن باید موانع صادرات اقلام زیر به ایران را از میان بردارد: دارو و تجهیزات پزشکی؛ مواد غذایی و اقلام کشاورزی؛ قطعات یدکی، تجهیزات و خدمات مورد نیاز ایمنی هوانوردی مسافری.
دو. ایالات متحده آمریکا باید اطمینان یابد که در ارتباط با اقلام یاد شده مجوزهای لازم صادر شده و هیچ محدودیتی در پرداخت‌ها و انتقال مربوط به این اقلام وجود ندارد.
سه. دو طرف آمریکا و ایران باید از هر اقدامی که ممکن است پرونده حقوقی ارائه‌شده به دیوان لاهه را تشدید کرده یا به آن دامن زده و حل آن را دشوارتر کند، خودداری کنند.
رأی دادگاه لاهه الزام‌آور است اما ضمانت اجرایی ندارد.
  * کوتاه شده از: D W