در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۲۵ خرداد ۱۳۹۷

از ابتدای تاسیس < رژیم آخوندی > "به علت جهل و ناآگاهی" همواره امر توسعه در برابر محیط زیست قرار گرفته و به توسعه پایدار توجهی نشده است.

درحفظ محیط زیست از کشورهای سرافکنده جهانیم.
رئیس سازمان حفاظت محیط زیست « رژیم آخوندی » می‌گوید ایران در برخی زمینه‌ها نظیر مصرف انرژی دارای "یکی از آمارهای ننگین جهان" است.
 به گفته کلانتری، سرانه آب در سال جاری نصف میزانی است که وضعیت بحرانی محسوب می‌شود.
معاون رئیس‌< دولت رژیم آخوندی > و رئیس سازمان حفاظت محیط زیست "یک‌جانبه‌نگری" در سیاست‌های زیست‌محیطی چهار دهه گذشته را عامل در معرض بی‌آبی قرار گرفتن ۷۰ درصد جمعیت ایران عنوان کرد.
به گزارش خبرگزاری ایسنا، عیسی کلانتری این سخنان را شب گذشته (پنج‌شنبه ۲۴ خرداد) در مراسم معارفه مدیرکل! جدید اداره حفاظت محیط زیست خراسان‌رضوی بیان کرد.
 او گفت: «باید توجه داشت که سرانه آب در سال جاری به زیر ۵۰۰ متر مکعب رسیده، حال آنکه زیر ۱۰۰۰ متر مکعب بحران محسوب می‌شود.»
کلانتری می‌گوید از ابتدای تاسیس < رژیم آخوندی > "به علت جهل و ناآگاهی" همواره امر توسعه در برابر محیط زیست قرار گرفته و به توسعه پایدار توجهی نشده است.
او به عنوان مثال گفت: «ما نسبت به استقرار آمایشی کشور بی‌توجه بوده‌ایم. در واقع در مناطقی که آب وجود ندارد اجازه داده شده تا صنعت آب‌بر مستقر شود، مانند شهر چند میلیونی اصفهان که آب آشامیدنی ندارد، حال آنکه آب‌برترین صنایع کشور در اصفهان ایجاد شده است.»
معضل کم‌آبی و سوءمدیریت مسئولان در استان اصفهان و برخی استان‌های دیگر با اعتراض‌های شدیدی روبرو شده که در سال‌های اخیر گسترش یافته و در مواردی به درگیری میان مردم و ماموران انتظامی نیز کشیده شده است.
عیسی کلانتری با اشاره به استفاده بی‌رویه از منابع آب تجدیدپذیر می‌گوید بر اساس استاندارد جهانی این میزان نباید بیش از ۴۰ درصد باشد در صورتی که در ایران به طور میانگین به ۱۱۰ درصد می‌رسد. او مصرف آب تجدیدپذیر در خراسان رضوی را ۱۳۰ درصد و "بسیار دردناک" خواند.
شاخص‌های "ننگین" زیست‌ محیطی.
کلانتری با بیان این‌که در دنیا برای تولید یک واحد کالا یک واحد انرژی مصرف می‌شود گفته است:
 « متاسفانه در ایران«آخوندی» برای هر واحد کالا، ۴ واحد انرژی مصرف می‌شود که یکی از آمارهای ننگین جهان است.
ایران«آخوندی» در راستای حفظ محیط‌ زیست یکی از کشورهای سرافکنده در دنیاست و حتی جرأت نداریم شاخص‌های واقعی محیط زیست خود را در مجامع جهانی بیان کنیم.»
** سدسازی بی‌رویه و برداشت بیش از حد استاندارد از منابع آب تجدیدپذیر و آب‌های زیرزمینی پیامدهایی نظیر خشک شدن دریاچه‌ها و تالاب‌ها دارد که خود عامل بحران‌های دیگر از جمله افزایش گرد و غبار می‌شوند.

کوتاه شده از: D W