در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۱۰ خرداد ۱۳۹۷

اعتصاب و تحصن در جامعه کارگری ایران< آخوندی > ، در ماه‌های اخیر به دلیل دستمزدهای معوقه، افت و رکود تولید، دست به دست شدن واحدهای صنعتی و تعطیلی کارخانه‌ها، تشدید شده است.

تعطیلی موقت دو کارخانه در قزوین.
ورشکستگی واحدهای تولیدی در ایران « آخوندی » ادامه دارد.
کارخانه‌های فولاد قزوین و آرمان شفق که از ۹ ماه قبل به یک سرمایه‌گذار اجاره داده شده بودند، به دلایل مالی موقتا تعطیل شدند. کمباین سازی تبریز نیز در معرض تعطیلی است.
دستکم ۳۰۰ کارگر کارخانه‌های "فولاد قزوین" و "آرمان شفق" از پنجشنبه ۱۰ خرداد بیکار شده‌اند. خبرگزاری ایلنا می‌نویسد این دو کارخانه پس از ۱۲ سال فعالیت موقتا فعالیت خود را متوقف کرده‌اند.
ایلنا گزارش داده که اداره امور ورشکستگی دادگستری تاکستان، مسئولیت اداره دو کارخانه را از مرداد ۹۶ به یک سرمایه‌گذار محول کرده بوده و علت این توقف "پایبند نبودن بخش خصوصی به تعهداتش" بوده است.
پس از اعلام این خبر، جمعی از کارگران در برابر دو کارخانه جمع شده و خواستار رسیدگی به بلاتکلیفی خودشان شده‌اند. طبق ماده ۱۲ قانون کار، اداره امور ورشکستگی دادگستری تاکستان باید به عنوان کارفرمای اصلی، پاسخگوی مطالبات معوقه کارگران و چشم‌انداز اشتغال آنها باشد.
کارگران دو کارخانه به ایلنا گفته‌اند که از "مدیریت اجاره‌ای" قبلی دستکم یک ماه دستمزد طلب دارند و مالک قبلی نیز حقوق ۶ ماه آنها را نداده ‌است.
آنها در دو سال گذشته چند مرتبه در برابر فرمانداری تاکستان تجمع کرده و خواهان رسیدگی به مطالبات خودشان شده بودند.
هم‌زمان، کارگران کمباین سازی تبریز با گلایه از حقوق معوقه، نسبت به تعطیلی کارخانه و از دست رفتن اشتغال‌شان ابراز نگرانی کرده‌اند. ایلنا به نقل از کارگران کمباین سازی می‌نویسد:
«دو سال است ضایعات می‌فروشیم و ماهانه مبالغی را به صورت‌علی‌الحساب تا ۵۰۰ هزار تومان به خانه می‌بریم. این درحالی‌ست که همچنان محصولات کارخانه هم در داخل کشور و هم در خارج از آن مشتریان خود را دارد.»
آنها گفته‌اند که کارفرما کارخانه را‌‌ رها کرده و موجب سرگردانی کارگران شده است: «به سبب بدهی‌های انباشته هرچند وقت یکبار طلبکاران مالی شرکت به کارخانه می‌آیند و قصد تصاحب کارخانه را دارند.
 از آنجا که این کارخانه ظرفیت اشتغال حدودا ۶۰۰ کارگر را دارد و برای فروش محصولات تولیدی خود هیچ مشکلی ندارد، از مسئولان!  برای چندمین بار درخواست داریم برای رفع مشکلات پیش آمده که امنیت شغلی کارگران را به خطر انداخته، چاره‌اندیشی کنند.»
اعتصاب و تحصن در جامعه کارگری ایران< آخوندی > ، در ماه‌های اخیر به دلیل دستمزدهای معوقه، افت و رکود تولید، دست به دست شدن واحدهای صنعتی و تعطیلی کارخانه‌ها، تشدید شده است.
 در روزهای گذشته، کارگران ماشین‌سازی هپکو، راه‌آهن زاگرس، روغن‌نباتی پارس قو، اداره آب و فاضلاب روستایی آبادان در اعتراض به حقوق معوقه‌شان تجمع و تظاهرات کرده‌اند.
D W

تهدید امنیت شغلی مهمانداران قطارهای مسافربری ایران < آخوندی >.
 معاون امور ناوگان شرکت راه‌آهن در گفتگو با رسانه‌ها از خروج 397 واگن مسافربری فرسوده خبر داده است.
 دولت«آخوندی» نه برنامه‌ای برای جایگزینی واگن‌ها نو با واگن‌های فرسوده دارد و نه با توجه به بازگشت تحریم‌ها چنین امکانی دارد.
 با خروج واگن‌های فرسوده 800 نفر بیکار خواهند شد.
عملیات خروج ۳۹۷ واگن مسافربری فرسوده تا پایان تیرماه سال جاری اجرایی می‌شود و تعداد زیادی از مهمانداران شرکت راه‌آهن بابت امنیت شغلی خود احساس نگرانی می‌کنند.
به تازگی مجتبی تفقدی معاون امور ناوگان شرکت راه‌آهن در گفتگو با رسانه‌ها از خروج ۳۹۷ واگن مسافربری فرسوده خبر داده که در صورت جایگزین نشدن آنها با واگن‌های نو این احتمال داده می‌شود که تعداد زیادی از مهمانداران بیکار شوند.
خروج واگن‌های فرسوده در حالی اتفاق می‌افتد که دولت<آخوندی> برنامه‌ای برای جایگزینی واگن‌ها نو در خطوط ریلی کشور ندارد و اکنون با خروج آمریکا از برجام و بازکشت تحریم‌های بین‌المللی جایگزینی واگن‌های نو غیرممکن به نظر می‌رسد.
این در حالیست که تعداد زیادی از مهمانداران قطار در ایران به ویژه مهمانداران شرکت رجا ماه‌ها حقوق و مزایای بیمه‌ای نیز طلبکار هستند و با این وجود از دست دادن شغل نیز به مشکلات آنها افزوده است.
                                             _________________________________________