در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۰۱ اردیبهشت ۱۳۹۷

در بازه زمانی ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت ، املاکی در شمال شهر تهران به ارزش بیش از ۲هزار و ۲۰۰میلیارد تومان با تخفیف‌های گاه تا ۵۰درصد یا پرداخت‌ قسطی، به مدیران! شهرداری، اعضای شورای شهر و برخی نمایندگان مجلس واگذار شده‌اند.

"تنها درصدی اندک از املاک نجومی مسترد شده‌اند"
معاون اجرایی شورای «آخوندی» شهر تهران می‌گوید از ۶۷۰ ملک نجومی واگذار شده تنها ۶۰ مورد مسترد شده‌اند. او به گیرندگان این املاک توصیه کرده که آنها را پس بدهند وگرنه ممکن است اسامی همه دریافت‌کنندگان منتشر شود.
                                  اکثر این املاک در مناطق شمالی شهر تهران مثل آجودانیه و دربند قرار دارند.
محمود میرلوحی، معاون اجرایی شورای«آخوندی» شهر تهران گوشه‌هایی از تخلفات شهردار سابق پایتخت را در گفت‌وگو با خبرگزاری ایلنا بازگو کرده است.
 ترک تشریفات در ۵۰درصد قراردادها و استقراض ۲۵۰۰ میلیارد تومان در ۵ ماه آخر کار قالیباف، از جمله نمونه‌های این تخلفات بر شمرده شده‌اند.
میرلوحی گفته که تعداد املاک نجومی واگذار شده بیشتر از ارقامی است که ابتدا عنوان می‌شد و تا کنون تنها ۶۰ مورد آنها مسترد شده‌‌اند. او افزوده که هر چند افکار عمومی خواستار افشای اسامی گیرندگان این املاک است اما شورای شهر نمی‌خواهد آنها که هنوز املاک را پس نداده‌اند از ترس برملا شدن اسم‌شان از پس دادن ملک سر باز بزنند.
محمود میرلوحی خطاب به کسانی که هنوز املاک را پس نداده‌اند پیام داده که مقاومت و امروز و فردا نکنند: «ممکن است به جایی برسیم که اسامی‌شان را منتشر کنیم تا مردم بدانند چه کسانی با چه عناوین، محمل و پوششی این املاک را دریافت کرده‌اند.»
در بازه زمانی ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ و به دستور محمدباقر قالیباف، شهردار وقت ، املاکی در شمال شهر تهران«آخوندی» به ارزش بیش از ۲هزار و ۲۰۰میلیارد تومان با تخفیف‌های گاه تا ۵۰درصد یا پرداخت‌ قسطی، به مدیران! شهرداری، اعضای شورای شهر و برخی نمایندگان مجلس واگذار شده‌اند.
ترک تشریفات در قراردادها
معاون اجرایی شورای«آخوندی» شهر تهران می‌گوید که نیمی از قراردادهای چهارسال گذشته نیز از طریق ترک تشریفات (مناقصه، مزایده، آگهی، موازین حقوقی و قانونی...) منعقد شده‌اند و بر رانت، مناسبات غیررقابتی و دورزدن مقررات استوار بوده‌اند.
 میرلوحی عدم ثبت تخلفات مالی در یک‌سال آخر شهرداری قالیباف را نیز پرسش‌برانگیز خوانده و گفته که گویا قرار بوده هیچ گزارشی ثبت نشود: «جالب است در شهرداری با این همه مسئله و بازرسی و حراست ۱۴۰۰ نفری، تنها ۱۰ پرونده تخلف ناچیز مالی ثبت شده بود که تازه با یک تذکر حل و فصل شده بودند.»
محمود میرلوحی در مصاحبه با ایلنا تاکید می‌کند که در شهرداری به هر بخش دست گذاشته شود، فساد، بی‌انضباطی و عدم کار کارشناسی برملا می‌شود: «وقتی که برای هر پستی سه کارمند در شهرداری وجود دارد، افکار عمومی تعجب می‌کند که چرا قراردادها باید اینقدر ضعیف و ناقص بسته شوند. نتیجه این که برخی از پروژه‌های ما با ۷۰۰میلیارد تومان اعتبار قفل شده‌اند.»
او نمونه‌هایی چون پروژه میدان صادقیه یا چاپخانه روزنامه همشهری را مثال آورده است. اولی هنوز درگیر حل مسئله مالکیت زمین است و دومی نیز خارج از نیاز و به قیمتی غیرواقعی خریداری شده است.
* محمود میرلوحی پیش‌تر گفته که بی‌انضباطی مالی در زمان قالیباف به "حد اعلا" رسیده بود و شهرداری حتی برای پرداخت حقوق کارکنان خودش مشکل داشت و گاهی ماهی ۶۰۰میلیارد تومان وام می‌گرفت.
محمدعلی نجفی، شهردار«آخوندی» مستعفی تهران، در دی ۱۳۹۶ گزارشی بی‌پرده از تخلف‌ها و ناکارآمدی شهرداری دوران قالیباف داد و از جمله گفت اواخر سال ۱۳۹۵ قراردادی بین شهرداری تهران و نیروی انتظامی منعقد شد که پول آن را صرف انتخابات کردند. نجفی هم‌چنین در این گزارش به جذب حدود ۱۳هزار نفر در شهرداری تهران در چند ماه منتهی به انتخابات اشاره کرد که باعث شد به ازای هر ۱۰۰ پست، ۴۲۶ نفر در استخدام شهرداری پایتخت باشند.
D W