در ایران امروز ، " دین " شده اسباب فریب و دزدی و ریا
________
مشکلات ساختاری در< رژیم آخوندی > ایران محصول بی‌تدبیری، بی‌برنامگی، ناکارآمدی و فساد گسترده کسانی است که زاینده این < رژیم > و زائیده آن هستند.


۱۹ بهمن ۱۳۹۴

دامنه فساد در<رژیم اسلامی> ایران چنان گسترده است که وزیر دادگستری <آخوند> مصطفی پورمحمدی روز گذشته (۱۸ بهمن) اعتراف کرد: «باید بگوییم و بپذیریم که در مبارزه با فساد کم آورده‌ایم.»




واردات ۷۰۰ خودرو پورشه به اسم یک زن روستایی!!.
خبرگزاری ایرنا با استناد به گزارش‌ گمرک < اسلامی > ایران نوشت، یک زن روستایی "که سرمایه زندگی‌اش کمتر از ۱۰۰ هزار تومان است، با ۲۵۶ فقره اظهارنامه بیش از ۷۰۰ خودروی سواری پورشه وارد کرده است!!".
در این گزارش به محل دقیق زندگی این زن و زمان واردات این خودروها اشاره‌ای نشده است.
 در گزارش دیگری به وجود ۶۰ بازرگان اشاره شده که تاکنون هیچ‌گونه اظهارنامه مالیاتی ارائه نکرده‌اند در حالی که دست‌کم ۳۰ نفر آنها کالاهایی به ارزش بیش از ۱۰۰ میلیون دلار وارد کرده‌اند!. 
"کم آوردن مقابل فساد"
مدیرکل فناوری اطلاعات! گمرک این گونه گزارش‌ها را "نشان دهنده خلاء در بخشی از فرایندهای گمرکی به دلیل نبود اطلاعات شفاف و درست از کشور مبدا و تطبیق آن با اظهارنامه‌های افراد در گمرک" دانست.
او ابراز امیدواری کرد که سامانه الکترونیکی گمرک هر چه زودتر تکمیل شود و تمام فعالیت‌های حوزه بازرگانی خارجی را تحت پوشش قرار دهد!!.
به‌رغم خوش‌بینی‌ها، الکترونیکی کردن گمرک در بهترین حالت مانع فساد و تخلف گسترده در تجارت رسمی می‌شود در حالی که مسئولان دولتی میزان واردات کالای قاچاق به ایران را تا ۲۵ میلیارد دلار در سال ارزیابی کرده‌اند.
مطابق گزارش‌ها بخش بزرگی از کالای قاچاق از طریق اسکله‌هایی وارد کشور می‌شود که در اختیار سپاه پاسداران است و گمرک بر آنها نظارتی ندارد.
دامنه فساد در<رژیم اسلامی> ایران چنان گسترده است که وزیر دادگستری <آخوند> مصطفی پورمحمدی روز گذشته (۱۸ بهمن) اعتراف کرد: «باید بگوییم و بپذیریم که در مبارزه با فساد کم آورده‌ایم.»< شما و مبارزه با فساد؟؟؟.>.

ساخت ۱۵ سد به دلیل مشکلات زیست‌محیطی متوقف شد.
بنا بر گزارش منتشره در "خبرآنلاین"، منتقدان سدسازی پس از سال‌ها اعتراض‌ اینک از خبر خوشی صحبت می‌کنند که توسط سعید متصدی، معاون محیط زیست انسانی سازمان حفاظت محیط زیست اعلام شده است.
منتقدان سال‌هاست که ساخت و آبگیری بسیاری از سدها را پرحاشیه تلقی کرده و درباره خطرات زیست‌محیطی آن هشدار می‌دهند.

به گفته معاون سازمان حفاظت محیط زیست ایران< اسلامی > ، به پیشنهاد وزارت نیرو و در جهت کاهش اثرات نامطلوب فعالیت‌های عمرانی بر محیط زیست احداث ۱۵ سد در سطح کشور متوقف شده است. 
 آنها به مواردی مانند سد گتوند اشاره می‌کنند که میلیون‌ها متر مکعب آبی که در آن ذخیره شده بود را شور کرده یا سد داریان که تهدیدی جدی برای چشمه تاریخی بل محسوب می‌شود. ‌آنها می‌گویند با آبگیری سد داریان چشمه طبیعی بل از بین خواهد رفت و در دریاچه سد غرق خواهد شد.
سد سیلوه نیز نمونه دیگری است که آبگیری آن یادگارهای پنج‌هزار ساله اشکانیان که در منطقه قرار دارند را با خطر غرق شدن مواجه خواهد ساخت.
اینک سعید متصدی خبر می‌دهد که به پیشنهاد وزارت نیرو ساخت ۱۵ سد در چارچوب تلاش برای کاستن اثرات نامطلوب فعالیت‌های عمرانی بر محیط زیست متوقف شده است.
                                                                                 ملا و مملکت داری.....؟؟